DIEGOVELASQUEZ Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Zrobiłem kultową gre!!!!! nazwałem ją ZBIJAK!! oceńcie ją sami można ją pobrać z www.andora.yoyo.pl/ZBIJAK.zip czekam na krytyke która mnie podbuduje :) może jak wam sie spodoba to zrobie full version(pełna wersja wtedy bedzie) dla tych którzy przejdą gre jest super końcowy bonus (niespodzianka) no i to tyle jak coś to chętnie sprzedam skrypt tej gry (hehe :P żartowałem to moja pierwsza gra ale jest :thumbsup: a z resztą oceńcie sami!!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Mogłeś dać w EXE bo nie włącze. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 nie chce mi sie rozpakowac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Zmień rozszerzenie na *.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 1. Nie da sie kontrolowac pilki. Zawsze leci tak samo. 2. Po co instalka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 I to ma być kultowa gra? Nie ma tu nic orginalnego, piłka badzo wolno lata i po każdym straceniu piłki, trzeba uruchamiać gre jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Właśnie, po co instalka? Gra jest dobra jak na początek. A komu chcesz sprzedać ten kod? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGOVELASQUEZ Opublikowano 17 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Nicolas Napisano Dzisiaj, 12:38 1. Nie da sie kontrolowac pilki. Zawsze leci tak samo. 2. Po co instalka? no to odpowem :) Po co instalka a mianowicie po to zeby można gierke sobie zainstalować :rolleyes: i przyznam że dla szpanu :P Nie da sie kontrolowac pilki. Zawsze leci tak samo. - lot piłki kontrolujesz takim czerwonym podłużnym czymś sterując lewo prawo jak chcesz możesz odbijać kantem tego czegoś :lol: wtedy mocniej skręci Micanser Napisano Dzisiaj, 12:40 to ma być kultowa gra? Nie ma tu nić orginalnego, piłka badzo wolno lata i po każdym straceniu piłki, trzeba uruchamiać gre jeszcze raz. kultowa jest dlatego że Nie ma tu nić orginalnego :thumbsup: jak tego typu gre wymyślona tak zostało musisz zbić klocek :D ale masz racje musze to naprawić żeby nietrzeba ponownie jej uruchamiać za wszytkie posty dzx pomogą one mi zrobić tą gre jeszcze lepszą i przede wszystkim bede wiedzial czego musze "unikać" (np. .zip lepiej dać od razu .exe) a to juz poprawiona wersja demo do ściągniecia www.andora.yoyo.pl/ZBIJAK!!.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Po co instalka a mianowicie po to zeby można gierke sobie zainstalować i przyznam że dla szpanu I przy tym toche zaspamić kompa innych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi