LolikZabijaka Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Cześć, wczoraj popieprzył mi się telefon, NOKIA 6300, zaczęły siadać różne rzeczy m.in odtwarzacz muzyki. Chciałem zainstalować se softa programem "Nokia Software Updater" Ale oczwyiście na moje je**ne sczęście telefon padł i za ch** nie mogę go teraz odpalić. Czytałem o jakim Phoenixie, ale ja instaluję go to nie mogę znaleźć pliku którym go otworze, ani żadnego skrótu ani nic. Może ktoś z Was się na tym zna i mi objaśni co i jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 a co masz na telefonie? Test mode czy contact service albo coś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Pewnie ci zostało na Test Mode. Przełącz na Normal przez NSS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 jak mi przy nieudanej aktualizacji 6700 wyskakiwało test mode to wyjmowałem baterie trzymałem z 10 minut wkladałem i voila! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Posługujcie się bardziej zrozumiałym językiem, co mam zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Ściągnij Nemesis Service Suite,podłącz telefon,w programie wyszukaj telefon i w którejś zakładce będziesz miał wybór trybów. Zmieniasz na normal i akceptujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 dodam że telefon jest martwy, tzn. nie da się go włączyć, co mi da ten NSS ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 To ci da ten NSS że wykryje ci telefon nawet nie włączony. Próbowałeś go odpalić trzymając jednocześnie zieloną słuchawke,1,3 i * ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 kombinacja dość zawiła, ale żadnej rekacji, NSS też jakby nic nie wykrywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Przeinstalowałem system i wszystko poszło, 30 min roboty i telefon jest znów w pełni sił do działania :D ZAMYKAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi