Czarny Ass Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Czemu często są dwie rubryki - widzowie i subskrypcje? Co lepsze w subskrypcjach jest 111, a widzów 519. O co w tym chodzi?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Z tego co wiem, a o tym nie mam pojęcia to: Widzowie - oglądający twój film Subskrypcja - Widzowie się tak zachwycili twoim filmem, że kliknęli subskrybuj i dostają informacje o twoich nowych filmach itd. Tak mi się zdaje, niech ktoś poprawi jak wie lepiej ;) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 widzowie to ci, którzy kliknęli "subskrybuj" u danego palanta subskrypcje to te kanały, które dany palant zasubskrybował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 OK, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi