matik97 Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Otóż udało mi się narysować takiego prymitywnego ziomka: http://chomikuj.pl/matik997/galeria/obrazki/Game%20Maker ale mam ogromny problem ze zrobieniem animacji dla niego. Zwracam się Więc do was z prośbą, abyście zrobili mi z niego animacje biegania. Jeśli gra powstanie, to zapewniam miejsce w creditsach (moje gry przeważnie nie są kończone właśnie z powodu braku grafiki). Sądząc po pracach niektórych gmclanowiczów oglądanych przeze mnie w galerii grafik, taka animacja nie powinna być dla Was problemem. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Podziel go na części to ci go zanimuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik97 Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Podziel go na części to ci go zanimuje. Ręka, noga i tułów, czy jakieś szczególne wymagania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Nie wystarczy ręka noga tułów. Każda część ciała ma być w oddzielnym pliku i zapisana w formacie png. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik97 Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Czyli mam rozłączyć to ciało w miejscach stawów (np. oddzielnie noga od kolana w dół i od kolana w górę)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Spróbuj tego: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...t=0#entry340709 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Matik rozłącz tak jak jest w tutorialu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik97 Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Dobra, wrzuciłem obrazki na chomika, ten sam link co podałem wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik97 Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Thx :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi