Pablo-GM Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Witam , może poszukalibyśmy jakiś ciekawych starych skoków narciarskich ( z niewielkimi wymaganiami ) z opcja multiplayera , i zrobilibyśmy jakiś wewnętrzny turniej ? : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 deluxe ski jump 3 rządzi, ale nie wiem czy jeszcze da rade multi w tym odpalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Ze mną nie masz szans :) A do tego są czity, więc nie pograsz sobie :P Umiem dobrze grać w DSJ 2. One są ######aszcze, nic ich nie zastąpi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Ze mną nie masz szans :) A do tego nie gam na czitach, więc pograsz sobie :P Umiem dobrze grać w DSJ 2. One są ######aszcze, nic ich nie zastąpi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 No powiem wam szczerze , że z chęcią pograłbym w Deluxe Ski Jump 3 przez neta : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Darlix i Nickolas są chyba braćmi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Darlix i Nickolas są chyba braćmi. Padłem xD PS: No musiałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Ble ;) Nie to żebym grał na czitach, czy coś, ale jakbym miał grać to tylko w DSJ2! Pewnie sie gdzieś da :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Rozumiem, ja tylko zażartowałem :D No ale przecież bracia mogą sobie żartować, no! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Może byłoby więcej chętnych do gry w DSJ 3 ? : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Ale ja Cię nie kocham. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Nie musisz :D Ważne, że ja Ciebie :D PS: Hahaha, dobra koniec offtopu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Ja się też piszę na turniej, tylko jak coś ja skaczę pod linuksem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Mamy drobniutki problem , DSJ 3 musi mieć zarejestrowane multi . No chyba , że coś poradzicie : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 o nie nie, mnie tutaj nie będziecie atmosfery podgrzewać jak Teekanne Małysza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Gdzieś w necie jest serial zapewne ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 W jakimś CDA było deluxe ski jump 2 A niedawno wyszło deluxe ski jump 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 ja mam zarejestrowanego dsj3 v1.5.0 jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi