BytX Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Tytuł: The Ball : Galaxy level Gatunek: Labirynt Opis: Fabuły w tej grze właściwie nie ma ;) Cel gry? Srebrną kulką unikać innych kulek znaleść klucz i wejść do portalu. Prawda że proste :) Gra oferuje 2 tryby: -Play- Czyli gra bez checkpointa -Easy- Czyli z checkpointem PS. Jeśli się nie podobała to nie dawajcie #$@^@ 2\5 za "Pierwszą gre" :glare: Edit: To w zasadzie Pełna wersja ale daje jako demo ze względu na ilość poziomów :) Download: ,<--- click Rozmiar pliku: 4,38 mb Autorzy: Programowanie: BytX Fabuła: --- Grafika: Mario, GM Muzyka: --- Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Zmień grafikę murków i klucza, sterowanie strasznie wnerwia zmień, przyspiesz kulkę , dodaj limit czasowy na plansze i dodaj jakieś dodatkowe bonusy które można zdobyć ale trzeba nadłożyć trasy. :) Wtedy gra będzie grywalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriPL Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Przypomina mi to troche "The Hardest Game" tylko że tutaj jest strasznie koszmarne sterowanie... zrób tak by można było też popierdzielać na skos... popraw odbijanie od ścian (Wcismal w lewo, odbijam sie od sciany i dalej wciskajac w lewo ide w prawo :o).. Dodaj jakieś wytyczne typu: Zbież wszystkie kulki żeby można było przejść a nie tylko 1 klucz dzieki temu będzie można odwiedzić każdy zakamarek mapki... no i własnie.. ilość poziomów... zwiększ... zacznij od czegoś prostego... prosta linia i tylko wytyczna puźniej powoli zacznij dodawać kulki i wuala :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 niestety dzięki bexHack (dzięki ferrari4 <_<) nie mam pliku projektu :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Czemuś nie czytał kolejnych postów w temacie o BexHack? Poza tym to strasznie stary temat, a pliki są już DAWNO usunięte z serwera. EDIT: Twój post śmierdzi podstępem, aby w łatwy sposób zwalić na mnie winę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 niestety dzięki bexHack (dzięki ferrari4 <_<) nie mam pliku projektu :( żadna strata, gra i tak jest do pupy (i autorowi nawet na upa nie chciało się wrzucić) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Czyli oznacza to, że telepatycznie pomogłem temu projektowi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 <_< gre robiłem z 2 lata wstecz a to demo to kopia wersji alpha z komputera qumpla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Czyli ten kumpel pobrał bexhack? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 tak w ogóle to czemu pobieracie bexhacka podczas gdy gówno potraficie nim zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Ano taka sprawa sie rozegrała: Gre robiłem na swym kompie a kopia zapasowa była na kompie qumpla. On programista (basic,c++,delphi i inne piepszoty) ściągnął z tego forum bexhack. Przedtem zasilacz padł rozwalając dysk :(. Po wpięciu innego okazało się że dysk nie kontaktuje. Po kupieniu twardziela, radośnie poszłem do qumpla z pendrivem by zgrać projekt i killka innych plików. Okazało się że kolega niedawno zrobił format... Chciałem go zor$#@%dolić o ściane. Ale powiedział że to wina programu który ściągnął . Byłem osobiście przy pobieraniu bexhack-a .Z plików ocalał jedynie ten który był na wrzucie. Jeśli to nie był bexhack to z tego miejsca serdecznie cię przepraszam Ferrari4 za oskarżenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 cool story bro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi