Xseon Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Siemanko jeżeli nie jest to dobry dział to proszę o przeniesienie. A wiec tak szukam grafika do mojej gry bo ja nie jestem najlepszym xDD. Zainteresowani pisać lub dodawać swoje prace!! O to SAM SILNIK!!!!! jest tu 9 broni proszę patrzeć na ten silnik jest w nim zadbane wszystkie szczegóły np przeciwnik nie widzi cie zza pleców możesz go po tajniaku zabić. jest to sam silnik bez misji i bez wielu rzeczy np usunąwszy menu żeby było mniej MB usunąwszy dźwięki, rożne rzeczy typu dźwignie pułapki. https://gmclan.org/up7215_4_Time_of_Freedom.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Ok zobazcysz w mojej gierce za kilka dni!! Jakoś nie widzę tu tej twojej lepszej grafiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xseon Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Dobraa jescze cos to ejst silnik ?? nie dam calej gry bo co dam w DEmo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Po co szukasz grafika skoro ukrywasz przed nami swoją super ultra grafikę, którą zostawiasz na DEmo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xseon Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 offtop: Weź opuść ten temat i nie wracaj xDD A tak serio Nie chodzi mi o ultra grafikę tylko o to ,ze w demo dam misje i wgl rożne bajery bo w tym nie ma np: drzwi na guzik xDD i takie tam albo zoombie nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Szkoda, że wykorzystałeś silnik jakiegoś gościa i go tylko przerobiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xseon Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Tia pisze ze można go używać tylko ma być w twórcach jest on całkowicie freeware i moja gra powstanie na tym silniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotom Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 To co ty właściwie zrobiłeś w tej grze, a poza tym wyślij posty do grafików, których grafiki ci się podobają. EDIT: Grafika jest okej, trzeba tylko popracować nad level Desinger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xseon Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 hmm.. Co ja właściwie zrobiłem w tej grze??? Mianowice: Bronie Zombi 2 noobka ( przeciwnika ) Zabijanie z tajniaka Ulepszone strzelanie i ulepszone AI!! W innej wersji dodałem dźwięki Drzwi skrzynki butle z gazem zombi światło i cienie! projekt mam od 2 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 a jaki Ty będziesz miał w tym wkład? edit:" jak pisałem to nie było jeszcze powyższej wiadomości ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 trzymaj, dam Ci kilka grafik broni, których sam nie używam beretta.bmp esert_eagle.bmp colt_1911.bmp ingram.bmp ka_ach.bmp m16.bmp mp5.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xseon Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Dzieki, ale chodzi mi or raczej takie typu : beczki, guziki i wgl otoczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pop44 Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Kolejny kozak. Ten przykład jest z forum yoyogames Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi