iczigo Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Tworze grę przygodową typu rayman i potrzebuję wiewiórki w 3d w stylu jakby rysunkowym, coś typu grafiki z raymana. Model ma zawierać animacje: -chodzenia -skoku -powolnego kiwania się na boki podczas postoju -ruchu ręki (jakby wiewióra czymś rzucała) -czołgania Twórca modelu zostanie umieszczony w twórcach gry. Bardzo proszę, ten model jest mi niezwykle potrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 co prawda jestem teraz zajęty robieniem modeli dla will'a ale jeśli by ci się nie śpieszyło to w późniejszym czasie mógłbym ci wyskrobać tą wiewiórkę , btw można by zobaczyć jakieś screenyz gry ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iczigo Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Ok może być w puźniejszym czasie ta wiewiórka, a co do screenów to gra jest narazie w totalnej rozwałce (początki tworzenia). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Przydało by się trochę więcej szczegółów ta wiewiórka będzie duża na ekranie czy małą jest elementem wystroju czy też wrogiem a może to główny model dla gracza jaka jest kamera taka sama jak w Rayman 3 ? czy inna, może chodzi o pierwszego Raymana ? antropomorficzna czy naturalna ? jakieś dodatkowe elementy spodenki, kałach czy też worek na orzechy ? no i najważniejsze pytanie ile tris max może mieć :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iczigo Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Do wiewiórki w trakcie gry kamera będzie się zbliżała i oddalała dlatego musi dobrze wyglądać nawet z bliska. Jest to główny model dla gracza. Kamera śledzi wiewiórkę i obraca się lub przybliża i oddala sama w odpowiednich momentach. Wiewiórka gada gra toczy się w bajkowym świecie. Spodenki (krótkie, przymaławe), bez koszulki i jakieś sportowe buty. Używam metod wczytywania modeli poza procesem głównej pętli gry, wczytywałem już bardzo duże modele zrób tris ile chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Nie wiem jak to z tymi spodenkami wyjdzie ob nie za bardzo mi tu pasują :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Ogon... Gdybym miał w domu internet, to też coś bym upichcił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Ogon... Gdybym miał w domu internet, to też coś bym upichcił. Ogólnie to cały model już zmieniam bo mi się nie podoba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 W jakim programie to robisz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Myślę, że znalazłem odpowiedniego modela. A tu wersja hard: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 W jakim programie to robisz ?? w tym co zawsze czyli w Blenderze edit: Teraz przydało by się byś zatwierdził bądź powiedział jakie poprawki chcesz bym naniósł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi