dyzmek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 witam otuz szukam nutki chyba set z imprezy energy 2000-rok 2006 o ile pamitam bo sluchalem tego dosc dawno tam lecialo tak nejpierw dj gadal teraz cos dla fanow mocnego elektro a potem gadal energy dacie rade i bylo wejscie i taka nutka tyry tyryrry tyry tyryrry tyry tyryrry tyry tyry tyyyyyyyyy i taki bass mocny moze ktos kto slucha energy wie o jaki set mi chodiz bo ja nazwy nie pamiteam i pamittam ze to bylo w trackach set w tyrackach to nie byl energy mix tylko set z imprezy prosze o pomoc :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 teraz cos dla fanow mocnego elektro dacie rade Oraz tyry tyryrry tyry tyryrry tyry tyryrry tyry tyry tyyyyyyyyy Są w każdym energy, wybacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Naprawdę rozróżniacie te "utwory" techno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 mysalem ze ktos moze wiedziec o co mi chodiz o jaki kawalek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Znajdź tego seta to bardziej będziemy ci w stanie pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi