Osiem Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 No, ja jak miałem 14 lat to pepsi nie piłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Osiem :twisted: Wiek: 14 lat Wiek: 11 lat Jak widze tu same koksy siedzą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Co za dziecinada Ilosc promili we krwi nie swiadczy o Twojej doroslosci kolego. A co do glownego watku tematu to chyba mozna zamknac co nie ? Bo coraz mlodsi sa zachecani do spozywania alkoholu zeby 'byc fajnym' zeby 'byc fajnym' Teraz ja nie mam słów... ALKOHOL FOREVER <3 TO MÓJ JEDYNY SENS W ŻYCIU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Idź dalej myśleć nad sensem życia i zostaw w spokoju to forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Idź dalej myśleć nad sensem życia i zostaw w spokoju to forum. Nie zostawię :) ------------ Piję alkohol bo jestem nieśmiały. Gdy częstują - nie mam śmiałości odmówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Mi jakoś nie potrzebne są żadne "fazy" żeby czuć się szczęśliwym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 14-latkowi też nie powinny być. No, w sumie to jest jednak c00l threndy -naścielatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 co ci sie nie podoba w "fazach" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 To, że są teraz trendi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 4tk idź lepiej pokazywać swoją kurczą klatę na tinychacie i zostaw to forum. Nigdy nie byłeś pod wpływem alkoholu, a z góry zakładasz, że to nie ma żadnego sensu i jak ktoś pije alkohol phi no to przecież wiadomo - tylko i wyłącznie po to żeby być fajnym, a alkoholicy są cool i top trendy. Edit: To, że są teraz trendi Masz chyba jakieś kompleksy, boisz się używek, jest ci źle, że twoi koledzy szpanują "fazami" i zgrywasz wielkiego abstynenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Mi po prostu nie są potrzebne fazy, bo jak byłem mały to wpadłem do takiego pewnego magicznego kociołka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Rozumiem, jesteś jeszcze za młody i za głupi, wierzysz w wróżki i magiczne kociołki, pogadamy za kilka lat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 To, że są teraz trendi Czyli że dawniej nie było faz? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Dawniej 14-latek nie musiał pić żeby być fajnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 l< urwa jak widzę , że jakieś wypierdki mamuta ( czyt. droga młodzieży ) piszą o " FAZACH " czy przelewaniu się " WÓDY " żeby być fajnym to szczerze mnie krew jasna zalewa , dziś to młodzież zamiast uciekać od świństw to do nich pędzi :// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 PabloGM@ Słuchając opowieści mojego ojca i wujka, śmiem twierdzić że 20/30 lat temu nieletni też pili alkohol. Z tą różnicą że wtedy nikt się tym nie lansował. Ok, jak się chciało to się wzięło kumpla, poszło, wypiło i temat zamknięty. A teraz to, tak jak np. Alternative, dzieci lansują się tym po sieci i w ogóle łażą nachlane. Kiedyś robiło się wszystko żeby nie było czuć choćby nutki alkoholu a dziś: Jak się uda to się uda, jak nie to nie. Może się mylę, ale takie jest moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Szacunku w ten sposób nie zdobędą. Pablo +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Ja tu nie mówie o przelewaniu się wódy, lubię sobie wypić piwo po prostu co kilka dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Alkoholizm w wieku 14 lat... Szkoda gadać. Umrzyj 30 lat wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Alkoholizm w wieku 14 lat... Szkoda gadać. Umrzyj 30 lat wcześniej. Mógłby jeszcze trochę wcześniej to by nam forum nie spamował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Zacznijmy od tego, ze alternative zapewne nawet nie zna smaku piwa a szpanuje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Rozumiem, jesteś jeszcze za młody i za głupi, wierzysz w wróżki i magiczne kociołki, pogadamy za kilka lat :) jestes jeszcze za mlody i za glupi, wierzysz w sens zycia na fazie (lol) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 jestes jeszcze za mlody i za glupi, wierzysz w sens zycia na fazie (lol) +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 jestes jeszcze za mlody i za glupi, wierzysz w sens zycia na fazie (lol) Odrazu na MEGAPIZDZIE !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 aha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi