Alternative Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 1. B) Kazik miał o ____ % oszczędności ______ niż Wojtek. Wojtek dołożył ostatnio do swych oszczędności 170zł, a oszczędnośći Kazika pozostały niezmienione. Teraz Wojtek ma tylko o 10% mniej pieniędzy niż Kazik. x - oszczędności Kazika y - oszczędności Wojtka x=1,3y __________ ___ - tu trza coś wpisać. Ja zrobiłem tak, ale to drugie pewnie źle: Kazik miał o 30 % oszczędności więcej niż Wojtek. Wojtek dołożył ostatnio do swych oszczędności 170zł, a oszczędnośći Kazika pozostały niezmienione. Teraz Wojtek ma tylko o 10% mniej pieniędzy niż Kazik. x - oszczędności Kazika y - oszczędności Wojtka x=1,3y x=1,1y+170 halp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Program Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 nie ściągam z niepewnego źródła ;s edit: czy nie powinno być przypadkiem: x=1,1(y+170) ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 x=1,3y y+170zł=0,9x x-1,3y=0 -0,9x+y=-170zł x-1,3y=0 -1,17x+1,3y=-221zł -017x=-221zł x=1300zł y=1000zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Nie dziwie sie ze tobie nie pracuje. Nie masz mozgu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 mam przechlany mózg xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 :D widzisz mózg Ci się przepalił od tego podnoszenia ciężarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 @Up 4, jest pewne, sam ten program robiłem na matmę. I przeważnie daje dobre wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 za dużo steroidów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 haha przechlany mózg i 14 lat? jezeli napicie sie lyka szampana w sylwestra to przechlany mozg.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Lol przecież on wali 10 tabsów magnezu i popija to piccolo , taki hardkorowy koksu z niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 haha przechlany mózg i 14 lat? jezeli napicie sie lyka szampana w sylwestra to przechlany mozg.... Wiek: 14 lat Lol przecież on wali 10 tabsów magnezu i popija to piccolo , taki hardkorowy koksu z niego. Wiek: 11 lat Jak widze tu same koksy siedzą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Wiek: 11 lat Jak widze tu same koksy siedzą... Are you so dumb or are you so dumb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Are you so dumb or are you so dumb? youresofunny.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 haha przechlany mózg i 14 lat? jezeli napicie sie lyka szampana w sylwestra to przechlany mozg.... jakby na łyki szampana przeliczyć to co w sylwestra wypiłem to z 300 by było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 chwalić się jak pisze w innym języku, bo chwalenie się jest super ps: nie to nie do Ciebie nikas, ten mój post nie tyczy się Ciebie. Hipokryta? :) No wiesz nie dla każdego używanie innego języka jest przechwalaniem się , dużo ludzi uznaje znajomość angielskiego za coś normalnego. No ale toleruje Twoją odmienność i z góry przepraszam za szpanowanie. Btw. Jeden obraz wart jest tysiąca słów ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 jakby na łyki szampana przeliczyć to co w sylwestra wypiłem to z 300 by było Ejejeje, zostań moim kolegą, jesteś taki cool <33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 jakby na łyki szampana przeliczyć to co w sylwestra wypiłem to z 300 by było nie mam słów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 jakby na łyki szampana przeliczyć to co w sylwestra wypiłem to z 300 by było Tak zacznijmy się przechwalać ile kto wypił! (A mój dziadek pędzi bimber w piwnicy i nikt o tym nie wie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Powiedz nam ile butelek szampana wypiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 samego szampana nie piłem wkręciłem was, chodziło mi o 300 łyków piccolo ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Issen Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 wkręciłem was, chodziło mi o 300 łyków piccolo ;3 hahahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 mocne!! Polać mu szampana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Skończył się, może być domestos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Myślę, że to jeden ch*j. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Picolo to chyba była najdroższa oranżada w jego życiu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 hahha jaka beka z niego xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzir Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Co za dziecinada :D Ilosc promili we krwi nie swiadczy o Twojej doroslosci kolego. A co do glownego watku tematu to chyba mozna zamknac co nie ? Bo coraz mlodsi sa zachecani do spozywania alkoholu zeby 'byc fajnym' ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Mazzir , wprowadzę poprawkę do Twojego postu " żeby być dorosłym " . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Ale z ciebie huncwot, alternative. W twoim wieku to powinieneś się podniecać jak ci mama pozwoli nalać szklankę pepsi. A później ją jej przynieść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi