Filar Społeczności ANtY Opublikowano 31 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Hmmm.. Skoro ty Gre ,, Pogromcy Potworow ,, oceniłes na grafike kulki i kwadraty i dales 3/5 to ja za te ,, Pixele ,, dam ci 1/5 Nie oceniaj innych skoro sam nienarysujesz lepszej grafiki!! A sam zrobisz lepsze niż te pixele? Nie oceniaj innych skoro sam nienarysujesz lepszej grafiki!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xseon Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Tak zrobię lepsza niz piksele. Grafika nie jest najważniejsza!! ale skoro on sie kłócił o nie w PP to ja tez będę Edit: Bosu to gdybym ja aliensom za grafika dał 1/5 a mi za grę kulko krzyżyk 5/5 było by w porzadku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Wal z grafiką, czekamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xseon Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Ok zobazcysz w mojej gierce za kilka dni!! Czekam na Inna wersje gry do autora wtedy ocenei bo sie wstrzymałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotom Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 I kto tu robi sobie wrogów?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xseon Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Z czym? pisze prawde? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopyciak Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 @2up - I Ty i on. @up - nie, offtopując bez przerwy. ---------- @Trotom - Kiedy weźmiesz się mocniej za tą grę? Chodzi mi o staranie, przyłożenie się. Kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotom Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Dobra nie będę dalej prowadził tej kłótni. @up miały być screeny, ale będą czyste jednostki. 1.Nowoczesny czołg 2.Czołg 3.Gangster EDIT: @ANtY i tak będą w gierce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 31 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Nie no te grafiki są beznadziejne, sorry ale taka jest prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopyciak Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Nie no, az tak źle nie jest. Sam robię gorsze (bo nie jestem masterem Painta, a tylko to mam do dyspozycji - gimp - skomplikowany, PS - płatny :/). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Trotom@ Myślę że gdybyś dodał cieniowanie to byłoby o niebo lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotom Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Grafikiem nie jestem. Ta gra ma być moją wizytówką, kiedy będę szukał grafika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Trotom@ Jeśli tak to pier*** grafikę i myśl nad fabułą/mechaniką gry/ jakimiś oryginalnymi pomysłami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 31 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Trotom@ Jeśli tak to pier*** grafikę i myśl nad fabułą/mechaniką gry/ jakimiś oryginalnymi pomysłami Programistą i designerem też nie jest i ta gra ma być wizytówką, kiedy będzie ich szukał ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 UP@ To w takim razie mogę mu życzyć najwyżej powodzenia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotom Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Ja jestem programistą, bawiłem się w C++ w wakacje zanim odkryłem GM'a, a poza tym potrafię tworzyć strony w HTML'u. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 HTML nie jest językiem programowania :). Fail? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xseon Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Co ma htlm do game marker cchesz sie pochwalic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopyciak Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 HTML nie jest językiem programowania :). Fail? To czym jest? Jak go nazwiesz? Też znam html, ale do GM'a on ma daleko, więc nie ma się co chwalić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 31 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Co ma htlm do game marker cchesz sie pochwalic? Wyloguj się i nie wracaj, błagam cię! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopyciak Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Wyloguj się i nie wracaj, błagam cię! :lubieto: --------------------- Ja jestem programistą, bawiłem się w C++ w wakacje zanim odkryłem GM'a, a poza tym potrafię tworzyć strony w HTML'u. Yyy? Wtf? W HTML'u robi się badziew, nie stronę. Do dobrej strony trza software'u, php, css itd.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 To czym jest? Jak go nazwiesz? Językiem opisu danych. /// Wyloguj się i nie wracaj, błagam cię! :lubieto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Wyloguj się i nie wracaj, błagam cię! :lubieto: Gratulacje! Trzy razy na nie! Panu już podziękujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopyciak Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Do kogo to "3 razy nie"? Do Anty, czy do Xseon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Chodziło mu zapewne o znacznik "Lubie to!" który pojawił się trzy razy :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotom Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 @Kopyciak do Xseon'a, ANtY to wstawił i każdy dodawał ten znaczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopyciak Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 No chyba, że tak ;) Teraz wszystko się zgadza ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi