Jaklub Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Chyba możesz napisać, prawda? Ale to już szczegół... http://pl.wikipedia.org/wiki/Allegro_%28informatyka%29 lol wikipedia wiarygodne źródło nie znalazłem tego nigdzie poza nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 lol wikipedia wiarygodne źródło nie znalazłem tego nigdzie poza nią Z tego co wiem to nie każda gra daje rozgłos na połowę świata na jakim silniku została zrobiona (a w przypadku World of Goo, biblioteki)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Z tego co wiem to nie każda gra daje rozgłos na połowę świata na jakim silniku została zrobiona (a w przypadku World of Goo, biblioteki)... problem w tym, że tej ciekawostki nie ma nigdzie poza polską wikipedią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 To już ich problem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 W pliku readme World Of Goo nie zostało ani razu wymienione Allegro. Za to są Open Dynamics Engine, SDL, PopCap Framework, TinyXML, AES, irrKlang i libcurl. Wikipedia nie jest wiarygodnym źródłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Ok Marmot, może coś w tym jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 <Tu powinien być facepalm ale od około pół roku są zakazane> Ja nadal nie mogę się nadziwić, że niektórzy biorą wikipedię na 100% poważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Nonsensopedia jest bardziej poważna od wikipedii. Pa na to: Nu metal: Polska wikipedia Angielska wikipedia Nonsensopedia Co powiedziało prawdę? (wszyscy wiedzą jaka jest prawda) :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi