Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 http://indiegamechallenge.com/finalists/ Ja zagłosowałem na Confetti Carnival, ogólnie jakoś gry słabsze w tym roku mi się wydają niż rok temu. ps. nie głosujcie na limbo bo to tylko na xboxa i oni już dużo kasy mają :D nawet nie chciało im się filmiku nagrać i wrzucili starego trailera :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Crap, przez przypadek zagłosowałem na Limbo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Nie ma MC nie głosuję :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zagłosowałem na Vanessa Saint-Pierre Delacroix & Her Nightmare :) . Ciekawe przedstawienie świata gry mnie przyciągneło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Ja też. Wygląda na prze######stą grę logiczną z wybitnie oryginalnym pomysłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Ja zagłosowałem na LIMBO - gra świetna, trzyma klimat etc. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 E tam ,znudziło mi się już przedstawianie grafiki takie jak w limbo zastosowali ;) żadna nowość. W Vanesse mozna za darmo zagrać jak coś na tej stronie http://www.badpilcrow.com/index.php?action=vspd :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Co to za nazwa Indie? To jakieś określenie specjalne do gier, czy może gry z Indii? :) Co to za nazwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 indie = independent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 indie=indyk//znaczenie: @up, uzywa sie go do okreslenia najlepszych gier tworcow niezaleznych, spolszczane indyki to tacy wlasnie tworcy zaglosowalem na limbo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 indie=indyk//znaczenie: @up, uzywa sie go do okreslenia najlepszych gier tworcow niezaleznych, spolszczane indyki to tacy wlasnie tworcy zaglosowalem na limbo Nie, to po prostu skrót od niezależny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Wat? Nope, skąd ty tę definicję wziąłeś? Indie to po prostu wszystkie nie-komercyjne gry. W muzyce też jest gatunek "indie" i nie ma nic wspólnego z robieniem gier ani tym bardziej z drobiem. @Up: ej, ić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Niezależne. Akurat jak ktoś sprzedaje grę, to już się staje komercyjną, a sporo gier indie jest sprzedawanych. "Indie" to tylko i wyłącznie skrót od "independent" i znaczy on to samo w grach, muzyce, filmie, etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi