Morti Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Witam Bardzo pilnie potrzebuję animację rzeki krwi na tym obrazku: \/ W punkcie X ma wypływać rzeka. Nie chodzi mi oto żeby ktoś narysował płynącą rzekę po chodniku tylko by owa rzeka wypływała z punktu X (początek powstania rzeki) i spływała (płynęła) po chodniku. Bardzo proszę o szybką odpowiedz. Gwarantowane umieszczenie nicku w napisach końcowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Bardzo pilnie potrzebuję animację rzeki krwi na tym obrazku Nie chodzi mi oto żeby ktoś narysował płynącą rzekę po chodniku Aha. Można wiedzieć czy to ma być jakaś realistyczna rzeka, czy może coś bardziej artystycznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 bardziej realistyczne bo na potrzeby filmu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 się nie nada ale sobie na szybko zrobiłem :3 sourse: https://gmclan.org/uploader/634/sourse.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 dzięki za chęci ale nie o to mi dokładnie chodziło (ref wygląda trochę jak lawa). Chodzi mi o to żeby ta rzeka dopiero wypływała z tego punktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 wygląda trochę jak lawa lawa jest raczej czarna z wierzchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 lawa jest raczej czarna z wierzchu Dodał bym jeszcze żółtego i pomarańczowego gdzieniegdzie :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 wielkie dzięki :) o to mi chodziło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi