Xedom Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Tytuł: Icy Tower Portable 0.10 Gatunek: platformówka Opis: No cóż... to po prostu próba przeniesienia gry Icy Tower na konsole PSP. Gra została napisana w LUA, powinna działać na każdym przerobionym PSP (kernel od 3.xx do 5.xx, choć na 6.20 TN też powinno pójść :) ). Jak na razie to marnie to wygląda (brak combo, brak punktów), ale większość silnika jest już gotowa ;) . Download: http://blackcode.npx.pl/downloads.php?cat_...p;download_id=1 Uwaga! Link ma zabezpieczenie antyhotlinkowe i trzeba otwierać go w nowej karcie lub skopiować adres do nowego okna. Rozmiar pliku: ok.3 MB Autorzy: Programowanie: BlackCode Studio (ja :D ) Fabuła: Free Lunch Design (jeżeli tu jest fabuła) Grafika: BlackCode Studio, FLD Muzyka: FLD Screeny: (wiem, że mają być 2 screeny, ale nie ma nic więcej do pokazania [ogólnie gra nawet nie ma jeszcze menu]) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Mhh, lepiej zostań przy grach na PC :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 A pozwolenie od Johana Peitz'a masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 A pozwolenie od Johana Peitz'a masz? a kogo to obchodzi, ja jak znowu chcę zrobić coś cholernie nieoryginalnego, nie fatyguję się po to, żeby słać mejla do kolejnej dużej firmy (lub w przypadku Xedoma jakiegoś kolesia), która i tak ma w dupie moje wypociny tak poza tym, nie grałem i narazie nie zamierzam, ale stawiam cztery gwiazdy, bo jakaś chołota postawiła ci bez powodu pałę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Kiedy chce ściągnąć pokazuje mi się obrazek jakiś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Ja nie ściągam, bo za dużo waży a Icy Tower już mam, ale nie słuchaj tych co mówią,żebyś został przy PC, trzeba się rozwijać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xedom Opublikowano 14 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zapomniałem o zabezpieczeniu hotlinkowym na cba.pl. Można ściągnąć plik tylko trzeba otworzyć link w nowej karcie lub skopiować adres URL do nowego okna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi