TheMarcQ Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 mam ustawiony div jako tlo pod div-y ktore sa w nim. Problem polega na tym ze po napisaniu czegos w wew.div-ie ten glowny nie zwiksza sie i trzeba go powiekszac przez <br/>. Jak temu zaradzic? (wiem ze to dosc n00bowski problem ale zawsze mialem z tym problem i nigdy nie mialem glowy by tym sie zajac) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Stycznia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 jak te divy są w nim, to powinno się samo zwiększać, chyba, że majstrowałeś coś z atrybutem position. Spróbuj dodać przed ostatnim </div> takie coś: <div style="clear: both;"></div> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 1.ok dziala, wiedzialem ze bedzie proste rozwiazanie 2.nigdzie nie mam ustalonego position 3.temat wyczerpany wiec zamykam [klik] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Stycznia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Poza position, także float psuje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi