Filar Społeczności ANtY Opublikowano 6 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 A więc mam sobie grę, serwer wysyła pakiety na udp, ja do serwera wysyłam na tcp. Wszystko ładnie dochodzi tylko po chwili client przestaje odbierać pakiety od serwera. Co może być przyczyną? edit: odkryłem, że na jednym kompie działa, jutro pokombinujemy z portami i wtedy napisze jeśli nadal nie będzie działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 7 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 No prosze, tak cisnales kiedys na Aliensy a z prostym UDP nie mozesz sobie poradzic? Noob! Zemsta jest slodka. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 No prosze, tak cisnales kiedys na Aliensy a z prostym UDP nie mozesz sobie poradzic? Noob! Zemsta jest slodka. :P UDP nie jest takie proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Jak to nie? Jest takie samo, tylko ma mniejszy nagłówek i nie przesyła ponownie zagubionych pakietów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi