neros Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Witam, czy ktoś byłby tak uprzejmy i zrobił/znalazł mi jakiś fajne efekt krwi (jak gostek dostaje kulke w łeb) Wymiary 300x300, albo inne podobne, z animacją. Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Spróbuj particlami się pobawić, one nadają się do takich rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 http://powstudios.com/content/blood-animation-pack-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neros Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 ANtY, thx o tym myślałem ale nie wiedziałem gdzie to jest. Dobra, zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi