Pieter Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 http://manuelka12-paulinka12.blog.onet.pl/ to adres nowego ale zajefajnego bloga. Prosze o pisanie komentarzy w nim ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Po co to dałeś ? Kogo to obchodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Mnie to obchodzi! I coś sie ty tak wybujał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Nom mnie też nie interesowały, nie interesują i nie będą interesować blogi... no ale skoro tak bardzo chciałeś pomóc swoim koleżanką to musisz być przygotowany na krytykę bo nie których ludzi mogą denerwować tego typu tematy :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 (kuzynce) Wiem, wiem... Ale spojrzeć nie zaszkodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Spojrzałem ... ale nic nie zrozumiałem z tego konkursu może jestem za stary... Do piero po wyłączeniu stronki zdałem sobie sprawe że komcie to komentarze xD zresztą nie będę się wypowiadał na temat tego ani rzadnych innych blogów - ja poprostu tego nie czuje i moje komentarze na ten temat nie byłyby najmilsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 bloguje się raczej dla bliskich kumpli/kumpeli, a nie dla nieznanych z internetu :\ no ale ok.. jeśli chcesz, żebym ocenił stronę techniczną to odrazu mówię: nic się nie namęczyłeś; beznadzieja. pozdro, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi