Lollus Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Moja nagrywarka wbudowana w laptop całkowicie się zjechała. Nie dość, że nie nagrywa płyt, to jeszcze ma problem z uruchomieniem wielu CD/DVD. Chciałbym sobie kupić jakąś nagrywarkę USB. Mam pytanko. 1. Czy tylko nagrywa czy również odtwarza płyty? 2. Czy możecie mi jakąś polecić np z allegro? Oczywiście chodzi mi o nówkę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 1.To są w ogóle jakieś nagrywarki płyt, które tylko nagrywają dane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Grudnia 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Nagrywarki wbudowane w laptopy są dość uniwersalne, często wystarczy odkręcić jedną śrubkę i można ją już wyjąć (prawie jak kieszeń) i jeśli jest to dość uniwersalny model - no to raczej nie będzie też majątku kosztował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 zwykle w notebookach są tylko osłnki przednie wymienione, albo nawet nałożone na zwykłe z napędu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 To moglibyście polecić jakąś wewnętrzną do laptopa z allegro? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi