alwin Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Znacie nazwę? Pójdzie mi na PD945 ati x1800 gto? B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 1. to nie gra, tylko film. 2. żadnego "no shit Sherloc" mi tu - dobrze zrozumiałem intencje tematu ;) 3. nie, nie pójdzie. aczkolwiek najlepszy jest jego filmik z aimbotem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 1. to nie gra, tylko film. 2. żadnego "no shit Sherloc" mi tu - dobrze zrozumiałem intencje tematu ;) 3. nie, nie pójdzie. aczkolwiek najlepszy jest jego filmik z aimbotem :D Bynajmniej, jeżeli ten temat byłby ważny jeszcze z 10 lat... to po tym czasie wszystko prawdopodobne, że powiedziałbym mu jaka to gra ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Sam jesteś najlepszy ;P Portal gun koksi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 25 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Lepszą grafikę można osiągnąć na Spectrum, jeśli ktoś potrafi zdolnie programować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi