Garry692 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Moja lista top7 ^^: 1. Super Meat Boy 2. Super Crate Box 3. Turris 4. Alien Territory 5. Beaver Builder 6. Revenge of the Titans 7. Minecraft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Jak dla mnie Super Meat Boy to badziewie, za to Minecraft jest super :) Ale to w mojej opinii :P Listy top nie mam, bo to tak różnie, zależy czy mi sie chce grać, czy nie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Ja SMB kupiłem, bo wolę sobie poskakać po platformach niż bić drzewa :3 W ogóle Valhalla otwarta? Ktoś chyba zauważył, że bez niej forum było w stanie śmierci klinicznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Alien i Turris zdecydowanie;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 O właśnie Aliensy są jeszcze fajne, ale Turris nie przypadł mi do gustu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Limbooooo : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Limbo ma zamiar być na PC? Bo na iksie u kumpla grałem i cholera wciąga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 No właśnie nie. Też żałuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zawsze dzięki temu, że Limbo nie został wydany na PC, xboksowcy mogą chwalić się, że mają chociaż jednego dobrego exclusiva ;> . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi