Alternative Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Robię strzelankę MMO (dla wielu graczy) i szukam grafika. Oto screeny tej gry, jak na razie jest czat który ulegnie zmianie graficznej, strzelanie, chodzenie itp. itd.: https://gmclan.org/up6716_6_screen1.html https://gmclan.org/up6716_6_screen2.html https://gmclan.org/up6716_6_screen3.html Grafika jest jak widać denna, drzewka z neta, trawa również, ludzika sam zrobiłem no i ogólnie to potrzebny mi grafik. Przewiduję też jakieś pojawiające się skrzynki z apteczkami itd, drużyny, planuję też obrócić grawitację, czyli zrobić tą grę jako platformówkę, ale to później. Ktoś jest chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Jak już będziesz miał dużo więcej to napisz mi pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Robię strzelankę MMO (dla wielu graczy) Gry MMO dla wielu graczy, są dla plebsu. Ja robię grę MMO dla jednego gracza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judei Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 To było tak głębokie i nieśmieszne, że się chyba potnę... Alternative, ja tam się specjalizuję w smarowaniu postaci i ogólniej rzecz ujmując, małych obiektów. Jak chcesz, to się odezwij na PW, pokażę ci co tam potrafię. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Wskaż miejsce w którym napisałem, że to miało być płytkie i śmieszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 chciałeś być śmieszny, ale ci nie wyszło i Przegrałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ja? Nigdzie nic takiego nie napisałem. Fatamorgana? :) Exit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ja? Nigdzie nic takiego nie napisałem. Fatamorgana? :) po prostu strzeliłeś faila i tyle (twój tekst był mało śmieszny), nie pogrążaj się już :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Ale w czym? Poza tym, tak na przyszłość. Jestem tragiczny, nie śmieszny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Gry MMO dla wielu graczy, są dla plebsu. Ja robię grę MMO dla jednego gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 @UP: Po co to po raz dwudziesty cytujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi