Czarny Ass Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Co sądzicie o Zeebo? Ja sądzę, że to mogła by być całkiem dobra konsola, gdyby była bardziej dostępna i miała większą bibliotekę gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Nie wiem o czym piszesz i to chyba najlepiej o tej konsoli świadczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Tak, w erze PS3, Xboxa 360 czy nawet Wii, każdy by chciał kupić konsolę, na której jedyne tytuły to konwersje gier z komórek, czy gier psxowych, a która jest na dodatek stworzona pod rynek brazylijski, gdzie PS2 miało swoją premierę rok temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 zeebo to elitarna konsola dla biedoty z brazylii :thumbsup: nie warto oglądać nawet filmików na jutub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 E, ale specyfikacja, nie jest zła. A gry to głównie wina reklamy, sprzedaży i producentów. Gdyby była bardziej znana mogło by coś z tego być. Poza tym powiedziałem "MOGŁA by być całkiem dobra konsola". Cena odstrasza. Ja bym tyle nie zapłacił za nie całe 50 gier i jeszcze do tego za większość trzeba płacić. Chociaż gdyby nie zmieniać konsoli, a by była w sytuacji np. xboxa albo ps3 to by była nie wiele gorsza. Niestety sytuacja tej konsoli nie jest taka. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Jakbyście nie mogli pegazusa włączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 A kogo wygląd przyciągnął? Mnie trochę, odstaje od reszty konsol, tylko ten szlaczek strasznie wnerwia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 podczas moich "wędrówek" po wikipedii czytałem o tym i nie chcę, żeby ten sprzęt wyszedł poza Amerykę Łacińską. żenuwa. poza tym, jest słabsza nawet od Wii. btw mam nadzieję, że w następnej generacji big N nie odpierdzieli czegoś takiego jak Wii. ja chcę Nintendo na poziomie konkurencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 DS jest na poziomie konkurencji handheldów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 DS jest na poziomie konkurencji handheldów. i lol'd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zaraz zacznie się dyskusja na temat DS vs PSP. Ja uciekam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 No, technicznie DS jest słabszy, ale co z tego, skoro jest lepszy w każdej innej kwestii ;> ? *też uciekam od kłótni po tym poście* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 jaka kłótnia. mówię to jako nie do końca niezadowolony właściciel psp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Niedługo każdy głupi telefon będzie technicznie lepszy od dsa czy psp.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Niedługo każdy głupi telefon będzie technicznie lepszy od dsa czy psp.. protip: w przyszłym roku przychodzi 3ds, a przecież sony nie będzie czekać długo z psp2. poza tym, co z tego, że technicznie lepsze od konsolek już prawie starej generacji (bo do nowych najprawdopodbniej będzie im nie aż tak blisko [edited], z wyjątkiem srajfona), skoro nie będzie się na nich dało normalnie grać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi