enter11 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Tytuł: Bacek (Demo) Gatunek: Platformówka Opis: Akcja dzieje się na planecie na której mieszka przyjazny stworek bacek. Niestety planeta została opanowana przez glutowate potwory i ich ognistych mechanicznych zwiadowców. Stworek próbuje dostać się do teleportera między wymiarowego dzięki któremu sprubuje powstrzymać atak. Demo zawiera 4 nie długe poziomy. :sp_ike: Download: Bacek- versja 1.0 Nowe wersje na dole Rozmiar pliku: 2.147 MB Autor: Enter Games :unsure: Screeny: Screeny Home -zapis i wyjście do menu Z -zapis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neros Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Nie jest taka zła. Jakoś nie pasuje mi przestrzeń między trawą a "ziemią" I styl tych ognistych ludków nie pasuje do "Backa" Dam 2.7/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilxd95 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 po piersze dlaczego Screeny są do ściągniecia? A i patrząc na menu myślałem że to coś fajnego ale sie przeliczyłem. po drugie niewiem gdzie jest głowa. Czy to czułki od slimaka czy ten dziub kaczki po drugiej stronie. Dam ci 2 ale za duble Dżampa xD i , że to twoj pierwszy psot dam 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 LOL?! Powiem tak....odpalam gma żeby pokazać że gmclan to nie tylko takie "GRY" Dzięki za motywację,a co to tego..to: daje zasłużone 1! EDIT: Zapomniałbym,jest masa błędów,postać się blokuje itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Gra nie jest zła, żadnego bug-a nie znalazłem, grało się dość ok, muzy żadnej nie było (no chyba, że głośniki mi szwankują), poza tym grafika gry nie jest jakaś okropna. +2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 @up A wylatywanie za planszę to nie bug xd ? Bacek Enter, zagraj w to za 2 tygodnie i zastanów się, czy fajnie się w to gra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter11 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Dopiero zaczołem korzystać z game makera Wiem że nie jest doskonała ale chciałem zobaczyć czy gre opłaca się robić. Puźniej ją dopracuję. Nie wiedziałem jak wrzycić shreeny Wcześniej korzystałem z Multimedia Fuzion 2 Zrobiłem fajną grę z scenkami,punktami,pojazdami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Ale nie to nie znaczy że trzeba wszystkie gry wstawiać,troche przesadziłem,ale poprostu..dużo jest już "pierwszych gier" na gmc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Dopiero zaczołem korzystać z game makera Wiem że nie jest doskonała ale chciałem zobaczyć czy gre opłaca się robić. Puźniej ją dopracuję. Nie wiedziałem jak wrzycić shreeny Wcześniej korzystałem z Multimedia Fuzion 2 Zrobiłem fajną grę z scenkami,punktami,pojazdami. Takie błędy to już nie mogą byc z przypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 "z scenkami" również i kilka z początku tematu. gra może być dobra, popracuj nad ortografią. screeny powinny być do obejrzenia a nie ściągnięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter11 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Ta versja jest z poprawkami -Jeśli wyjdziesz poza granice gry resetuje poziom. -Muzyka -Nowe 2 poziomy (inny klimat (strażnica)) A z shreenami nadal nie wiem. Oceńcie! v1.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Czy wam też się zdaje, że to jest przerobiony przykład platformówki dawiddsa? Nvm, gierka i tak kiepska. 2/5 A co do "shreenów" i "sprubuj" to zaopatrz się w jakiś słownik lub firefoxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter11 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Chyba nie dla każdego ten program jest idealny. Multimedia Fuzion był lepszy,prosrzejszy, można w nim było robić po prostu wszystko.Tak jak z komputerami najpierw komputer był ogromny a teraz nawet może być wielkości dłoni. Umiejętności się rozwijają stopniowo. Wszyscy myślą. Pierwsza gra powinna być najlepsza. Wstawiam tą gre aby ktoś w niej rozpatrzył wady.A po drugie każda gra jest na początek nudna tak jak filmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Nie myślę że powinna być najlepsza. Po prostu jedyne co widzę to silnik dawiddsa z dodanym przeciwnikiem i nie działającą niebieską platformą + zmieniona grafa. Może napisz coś od nowa wzorując się na czymś, tak szybciej rozwiniesz swoje zdolności niż robiąc na gotowcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter11 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 :thumbsup: Ciekawa propozycja ale też będę kontynuował ten projekt. Mam 2 pytania. Czy da się zrobić gry jawa i czy jeśli ktoś nie ma game makera też będą mu gry działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Da się zrobić gry java, ale nie w GM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter11 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Fajny Awatar Ghula czy upiora z warcraft 3 :rolleyes: Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Ale za co dziękujesz? Za avka? ._. E: Gchóla, nie upiora :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter11 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Nie za odpowiedź . Ja myślę że niektórzy przeszli tylko 1 i 2 lvl dla zachęcenia 1-3 nie są ciekawe 4 bonus zmniejszenia 4-5 scenka 5-6 strażnica 6 chyba naj ciekawszy więc prosze niech koś przejdzie 6 poz. ): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judei Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Szósty poziom jest, na tle całej gry, najbardziej złożony. Nie wiem, czy to pozytywnie, czy negatywnie. Ogólnie, muzyka w 5 i 6 mocno posysa. P. S. "Jest napisane", a nie "Pisze". :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Ten ślimak i platforma zacięły się... ale fajnie. Poza tym, słyszałem, że forma 'pisze' już zaczyna powoli wchodzić do języka polskiego jako nie-błąd. E: Przeszedłem całość. W 6. planszy niech to coś nie strzela co stepa... i tyle ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter11 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Jeśli podoba wam się to jeśli wyjdzie nowa wersja możecie ją wkleić tam gdzie stara wersja i włączyć nową i wczytać wcześniejszy zapis Jak zapisać 1.co poziom samo się wczytuje 2.Jeśli chcesz wyjść i zapisać naciśnij (home) 3.Aby zapisać naciśnij (Z) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Można przytrzymywać się ścian i możliwe jest takie cuś: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter11 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Oj zapomniałem poprawić platformę... Chyba pobrałeś starą wersję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi