Pieter Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Oglądałem ostatnio dość sporo filmów użytkownika Anzariel na youtube, przypadły mi do gustu i chciałem rozpocząć coś swojego w ten deseń. [1-1] http://www.youtube.com/watch?v=PY39UI5Az7s [1-2] http://www.youtube.com/watch?v=ycDMQ8Q_x0E cz 3 jutro jak znajdę czas :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Prosto z mostu: Średniawo gracie : D Ale i tak chętnie bym z Tobą pograł, Pieter. Jakość potworna, więc czekam na prawie-fullHD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Prosto z mostu: Średniawo gracie : D Ale i tak chętnie bym z Tobą pograł, Pieter. Jakość potworna, więc czekam na prawie-fullHD Lepiej niż ja :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Lepiej niż ja :D :D Z przykrością agreed. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 part 2, już się renderuje :) niestety z uwagi na to, że wszystko odbywa się na starym laptopie, film choć "hd" nagrywany jest 15fps, nie przeszkadza to jednak w oglądaniu rozgrywki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 eee, tu jest słaba jakość ? hmm, no nie wiem, dla mnie jest bardzo dobrze, a nawet celująco, nie wiem co Wam się nie podoba :# filmik oczywiście fajny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Pieter, jak nagrywasz demko w source, to przecież potem możesz je wyrenderować do plików TGA, które sobie skleisz czymś typu VirtualDUB. Możesz wtedy ustawić nawet jakość renderowania wyższą niż Ci komputer na to pozwala i dowolną rozdziałkę. Są do tego wbudowane komendy. Trochę więcej czasu to zajmuje i miejsca na dysku, ale efekt jest o wiele lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Pieter, jak nagrywasz demko w source, to przecież potem możesz je wyrenderować do plików TGA, które sobie skleisz czymś typu VirtualDUB. Możesz wtedy ustawić nawet jakość renderowania wyższą niż Ci komputer na to pozwala i dowolną rozdziałkę. Są do tego wbudowane komendy. Trochę więcej czasu to zajmuje i miejsca na dysku, ale efekt jest o wiele lepszy. a daj spokój, tyle się już z tym męczyłem, że szok :) teraz mam sposób na mass produkcje w dobrej jakości. Hir ju gou [1-2] http://www.youtube.com/watch?v=ycDMQ8Q_x0E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi