Ra3l Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Witam, zainstalowałem przeglądarkę zafari i nie ma języka polskiego w sprawdzaniu pisowni ;p:) Co prawda safari bardzo mi się podoba, i w ogóle i sprawdzanie pisowni aż tak nie jest potrzebne. Zazwyczaj piszę szybko i mogą się mi trafić błędy czy literówki, a nie lubię pisać z błędami na forach, a gdy mi przeglądarka podkreśla to wracam i poprawiam jak zjadłem jakąś literkę. Tak że moja prośba brzmi o podanie sposobu na wgranie ojczystego języka do safari. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Sciagnij opere, szybsza, design podobny, polski wbudowany, safari to applowski shit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Ściągnij firefoxa, szybszy, design podobny, polski wbudowany, opera to soffarowy (źle napisałem? xD) shit. A tak na serio to ja też korzystałem z Safari i chyba tam nie ma języka polskiego, najwyżaj w opcjach poszukaj. @DOWN Danke xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 http://www.myapple.pl/internet-i-sieci/128...ki-slownik.html @Dragon Myślałem, że Opera jest firmy(?)/organizacji Opera Software a nie Apple ... Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Sciagnij netscape, starszy, design niepodobny, brak wbudowanego polskiego, opera to operowski shit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Telnet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 To ja powiem :D Wget + Notatnik @Kofel Cóż ... Netscape chyba ustąpił miejsca Firefox'owi Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Bo kofel żartował. P.S. doctor - ty to chyba masz gorsze poczucie humoru od fervi'ego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Firefox i tak na rankingach jest najwydajniejszy, najbardziej przejrzysty i najszybszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 To ja powiem :D Wget + Notatnik @Kofel Cóż ... Netscape chyba ustąpił miejsca Firefox'owi Fervi Jezu, wyjdź z domu człowieku, bo bierzesz wszystko na poważnie. Czy jak ktoś się Ciebie zapyta "Masz jakiś problem!?" i Ci wyjebie, to też uznasz, że chciał Ci pomóc? Przyłączam się tylko do hejtowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Firefox i tak na rankingach jest najwydajniejszy, najbardziej przejrzysty i najszybszyChyba od końca. Aktualnie Firefox zrobił się jedną z gorszych przeglądarek i ratują go tylko rozszerzenia. Na szczęście w Operze 11 w końcu będą takowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 opera ssie, FF4 ma webgl i inne ficzery html5, któryc nie widać w innych przeglądarkach, o! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 FF4 jest o wiele bardziej zoptymalizowany. Narazie są problemy (bo Beta7) z Ficzerami i innymi Addonami - ale oczekujemy przynajmniej na te najważniejsze (jak np. na greasemonkey). @Kofel Netscape Navigator nie jest aż tak stary (jest młodszy od Visty - ot co) Fervi PS. Z tego co przeczytałem; nie ustawisz Polskiego słownika w Safari - ale próbuj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Netscape Navigator nie jest aż tak stary (jest młodszy od Visty - ot co) ??? Przecież Netscape od dobrych dwóch lat nie jest aktualizowany, a aktualizacje do Visty wciąż się pojawiają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Nom, ale teraz jej funkcję przejął Firefox i Seamonkey Może już nie offtopujmy, co? :D Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 opera ssie, FF4 ma webgl i inne ficzery html5, któryc nie widać w innych przeglądarkach, o! O fajnie, to teraz mi pokaż stronę która w pełni korzysta z dobrodziejstw hytymyly pięć, bo ja wszędzie flasza widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Bo twórcy stron są zmuszeni korzystać z Flasha przez obecny rozwój przeglądarek. Dopiero premiery finalnych wersji FF4 i IE9 mają szansę spopularyzować te rozwiązania, by wreszcie móc zacząć z nich korzystać i pozbyć się ze stron starego, niewygodnego i niewydajnego Flasha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi