Gawlas96 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Witam to znowu Ja :) Chciałbym zrobić grę Podobną do tej: http://gmc.yoyogames.com/index.php?showtopic=452312 Gre Chcę zrobić dla przyjaciela ponieważ ma urodzini i nazi-zombie to jego ulubiona gra :) Brakuje mi tylko umiejętności... :( Potrzebuje kogoś co byłby wstanie wykonać taki projekt oczywiście byłby w Creditsach jako głowny wykonawca i wgl ;) Czyli Gra była by jego ja mógłbym się zająć grafiką, dzwiękiem... Wyjaśnił bym o co mi chodzi mam już pare pomysłów jakie inne gry nie mają myślę że ta gierka była by naprawde fajna.. Jeżeli jest ktoś zainteresowany proszę napisać na gmclan na pw.. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 gdybyś napisał coś o "pinionszkach", byłaby kolejka nikomu nie chce się robić dla ciebie gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Może ja się podejmę, ale to później. Teraz są inne projekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi