Czarny Ass Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 W jednym? To nie wystarczy paint? Włącz ten obrazek w paincie. W zakładce Obraz wybierz Przerzuć/Obróć... i Obróć o kąt. Wybierasz kąt i masz. A jak szerokość lub wysokość jest większa od drugiego to ten mniejszy zrób na wielkość tego większego, jeśli obracasz o 90 lub 270 stopni. Następnie możesz zamienić wielkości(stare) np. jeśli w szerokości miał 20 a w wysokości miał 10 to po zmianie ustawiasz szerokość na 10, a wysokość na 20. Jeśli po zmianie przylega do prawej strony to przenosisz na lewą stronę i dopiero wtedy zmieniasz wysokość i szerokość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Chodzi o to ze mam pasek z 10 klatkami i kazda z osobna trzeba obrocic, a nie caly obrazek - i potem zapisac spowreotem do jegnego pliku w pasek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Tam są napisy? To jest logo? Bo jak tylko zwyczajne sprity to nie widzę potrzeby zachowywania paska takim jakim był, czy pionowy czy poziomy. Ale jak to robi problem to można zaznaczyć sprita i obrócić go, i tak z każdym. Ale to czasochłonne. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 silnik wymaga by byly w poziomie. moge zmienic to w sumie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Ok, ponieważ nie mam GM 8 Pro, więc dam projekt, który trzeba w nim skompilować (surface_save do .png): tu Myślę, że będzie działać (u mnie bez zarzutu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 nie do konca o to chodzilo ale dzieki za helpa juz se poradizlismy ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 silnik wymaga by byly w poziomie. moge zmienic to w sumie. Widzicie? Dzięki mnie Xenon będzie lepszy! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Widzicie? Dzięki mnie Xenon będzie lepszy! :D To świetnie, dziękuję za pomoc w imieniu całego teamu Ferrari4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi