Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Ja bym zbanował: Wojzaxa, Nikasa, 4tk, PxiPola, Japanstache, Smo, Dobrego Zioma, Anty, Grele, zelmana, morro, Osiem, firemarka i siebie. Tak dla poświęcenia. Jak mi się przypomni, lub zobaczę kogoś, to dopiszę. Czemu mnie, wojzaxa, nikasa i morro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo strada Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Ale macie problem. Dawajcie warna za każdy offtop i jak będzie 100% to ban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Albo wywalić warny i dawać zamiast tego mini-bany, jeśli nie będzie poprawy to permy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Czemu mnie, wojzaxa, nikasa i morro? Przeczytaj swoje wszystkie posty, to się dowiesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 @Neo strada Witaj na forum. @Osiem Trochę nie wyobrażam sobie tego - Ban na godzinę lub 10 minut. :confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Ban na dzień/48 godzin, na przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 4 dni to też nie duży ban, a jednak. To był mój pierwszy i jak na razie ostatni ban. Btw zauważyłeś, że miałem kiedykolwiek bana? Wtedy był taki nieziemski spokój na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Kurde przysięgam wam że jeszcze rok temu ta dyskusja toczyła by się również o mnie, a teraz nie zostałem nawet wymieniony w liście userów którzy potencjalnie mogą dostać bana. Jak ten świat się zmienia, jak człowiek się zmienia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 po prostu ciebie przebili. nie martw się, weź się w garść i odzyskaj swoją pozycję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo strada Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Trzeba nisko upaść żeby przebić DobregoZioma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Trzeba nisko upaść żeby przebić DobregoZioma. Cześć DobryZiom, wiesz co Cię czeka za multikonto? :psichix: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 pudło, to nei dobry ziom. cześć grela, wiesz co Cie czeka za publikowanie fałszywych informacji? :ranmus: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Według nowego prawa - masakra :D Jeśli regulamin będzie tak przestrzegany (jak pisze Psysio) w ciągu tygodnia GMClan się wyludni :D Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Według nowego prawa - masakra :D Jeśli regulamin będzie tak przestrzegany (jak pisze Psysio) w ciągu tygodnia GMClan się wyludni :D Fervi i wreszcie będzie w miarę normalnie fok jea Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smo Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 pierwsze przewinienie - blokada konta na 3 dni :crying: To jest przesada... E: Zależy jak kto rozumie normalność. Ja nie rozumiem normalności jest poprzez np. zmniejszenie userów (liczby wymyślam!) z 5.000 do 4.500... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Będzie pusto, nikt nie będzie nic pisał. ;) E: Skoro już wprowadzono rygor, można zamknąć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Jezu, 3 dni bez GMClanu. Jak to przeżyjecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 zwyczajnei wroca grac w tibie czy ogladac naruto. zamykamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi