PoxiPol Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Jak myslicie, ameryka wlepi swoje palce w bagno korenczykow? Czy Rosja bedzie pierwsza aby wybrac strone? E - US would defend South Korea. Shit. Najciekawsze jest to, ze to nie jest jak z terrorystami, ktozy najwyzej moga przemycic kilka karabinow i bomb, ale wiekszej broni jak altyleria czy cos to juz ciezko. PREDICTION (Pusccie sobie muzyke z Witness testimony z Phoenixa Wrighta dla efektu): Ameryka wysle swoich ludzi, ale nizbyt dobrze im pojdzie, poniewaz sa zbyt skapi by puscic tam wystarczajaca ilosc sily, i poprosi o pomoc Anglie albo jakis inny kraj z Europy. North Korea za to bedzie miala tajny pakt z Rosja, ktozy na pewno potajemnie czekaja aby podbic swiat. Reszte mozna sie domyslic. "Hiroshiiiima, magasaki, anpamortooo, lukidiii*BOOM*" (Nie pamietam slow, ale najbardziej mi ta piosenka pasuje. W ogole znowu zaczynam sluchac nagrania z Conelrad 640 1280) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 nagasaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Potwierdzam, parę bombek atomowych i mamy święty spokój :D Fervi Pamiętaj, że Europa i Ameryka są w pakcie NATO, w którym musimy sobie pomagać ... ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 proponuje te atomówki zachować na arabów za ich terrorystyczne zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 ja proponuję tak od afryki do końca azji zrównać wszystko z ziemią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Kto buduje ze mna krypte? Wdg plotek ameryka otworzyla swoj zbior atomowych do south korea : l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 a mogłem iść do wojska, bym sobie może postrzelał troszkę, a tak to dupa :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 I tak dzięki takim tematom ludzie wpadają w panikę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 SPOWODOWALEM PANIKE NARODOWA : D Yea Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 poxi ma po prostu za duży przełyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Jak myslicie, ameryka wlepi swoje palce w bagno korenczykow? Jak się Polacy dowiedzą, że ruscy zaplanowali zamach na Kaczyńskiego to dopiero będzie wojna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Zaraz będzie kurna to samo co w Gruzji, media zaczęły się bawić i zmontowały filmik, który ponoć pokazywał jak wojska Rosyjskie wkraczają na teren Gruzji, wszyscy byli w panice + nawet jedna osoba na zawał padła jak to pooglądała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 ja proponuję tak od afryki do końca azji zrównać wszystko z ziemią. GDZIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Tak naprawdę to ja go zabiłem. Nie jesteś Prawdziwym Polakiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 wierzcie babce vandze dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Wojny nie będzie. Północna Korea testuje na ile jej świat pozwoli. Natomiast co do armii Korei Poludniowej, to ona i tak jest podlegla wojskom USA od lat 50, wiec to amerykanie rozdaja tam karty. Po prostu USA i Chiny sa zbyt mocno powiazane gospodarczo by pozwolic na wojne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Tak naprawdę, rosjanie mają u siebie wszystko. Od kamienia i drewna, poprzez różne rudy żelaza, złoto srebro i inne pierdoły. Jak by jakiś rusek porządnie ogarnął tak ogromny teren, to nawet 'wielkie, potężne i bogom podobne USA' mogłoby się schować. Rosja naprawdę mogłaby być najpotężniejszą z potęg, jednak jeszcze nikt nie dokonał tej 'cudownej przemiany w celu spotężnienia ruskich'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 @Zelman: Bzdura... Rosja się powoli kończy. Zarówno ekonomicznie jak i demograficznie- zresztą tak samo jak Europa. Karty rozdają obecnie Chiny, co pokazuje chociażby ostatnia wizyta Mediewiewa w Pekinie gdzie został odprawiony z niczym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Skończyłem właśnie budować bunkier w piaskownicy. Sprawa poważna. Mam poszykowane pistolety ( z najnowszą technologią na kulki ), żarcie z biedronki, itd. Gdy tylko usłyszem strzały, lecę do bunkra ( budowałem jak w minecrafcie ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Już powinieneś odejść od komputera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Wojny nie będzie. Północna Korea testuje na ile jej świat pozwoli. Natomiast co do armii Korei Południowej, to ona i tak jest podległa wojskom USA od lat 50, wiec to amerykanie rozdają tam karty. Po prostu USA i Chiny są zbyt mocno powiązane gospodarczo by pozwolic na wojne. przez co wybuchła 2 WŚ? był kryzys ogólnoświatowy... Teraz jest kryzys ogólnoświatowy,więc niestety jest takie zagrożenie wojną. Poza tym wojna to zysk, dzięki któremu usa może wyjść z kryzysu, bo tylko usa praktycznie ma monopol na produkcję broni, a usa to jak wiadomo żydki :D(nie mówię że wszyscy przedstawiciele tego narodu są źli, ale na pewno zdecydowana większość) w czasie drugiej WŚ to oni dostarczali broń i dla jednych(niemców) i drugich(aliantów za wyjątkiem rosji, bo oni mieli swoje gniotsa niełamiotsa). tak to niestety jest na tym świecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 @GMTraker: ja bym twoim avkiem odpowiedział na temat :). Co do wojny, wątpię w to że coś większego z tego wyjdzie. Ogólnie USA nie pozwoli sobie na to ( zresztą inne państwa też). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 bo tylko usa praktycznie ma monopol na produkcję broni do jasnej rudej piczy, boże - widzisz a nie grzmisz :psichix: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 ja chcę wojnę chcę razem z moimi przyjaciółmi walczyć z wrogiem zimą na ulicach chcę okradać sklepy, bunkrować się w czyichś domach uprawiać seks z totalnie nieznajomymi kobietami pić, brać narkotyki mam już nóż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 @Up: mam karabin na ostrą plastikową amunicję, nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 uprawiać seks z totalnie nieznajomymi kobietami dopiero jak odpuścisz kotom - nie możesz mieć i kobiet i kotów. na poważnie, dorośnij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 GMTraker i zelman - wasze mądrości mają się daleko do prawdy. Proszę, sprawdźcie swoje informacje zanim cokolwiek napiszecie :< . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 dopiero jak odpuścisz kotom - nie możesz mieć i kobiet i kotów. na poważnie, dorośnij. na poważnie, dorośnij. na poważnie poważnie jesteś głupi ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 tyś schematyczny, i głupiś. a wojny nie będzie, poxiemu się nudziło przeglądając wykopy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 jesteś moim ulubionym adminem zdejmij warna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi