ALT Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Co TU nie działa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 weź powiedz o co chodzi, co nie działa, daj kod a nie plik... nie chce mi się go ściągać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 czemu nie chce Ci się ściągać? wystarczy tylko kliknąć to wszystko. jeeej.. odpowiedź na Twoje pytanie: u mnie wszystko działa. szyny leżą na ziemi. całość wygląda jak schody. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 no i co? pobiore a on nawet nie napisał co jest źle... za tematy o treści "Co TU nie działa?? " powinno się dostawać warna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 ano się zgadzam to też dostał odpowiedź taką a nie inną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 szyny przed którymi jest górka powinny zmienić sprite na takie sprite szyn w góre,wszystko w jednym spricie,ale ja widać leżą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Hehe Ale gdzie to widać że powinny zmienić? Bo Ty tak chcesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 ahh...mamy to za ciebie napisać?? to było napisać w treści: "Zróbcie mi reszte bo jestem idiotą i sam nie potrafię -.-" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Masz To na szybko. Podstawowym twoim błędem było sprawdzanie pozycji x+16, gdzie grafika miała 32px szerokości, oraz klolizja nazw grafik z obiektami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 @up: Thank you very much Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi