qanaroo Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 poderwales ja na przyslowiowego wieprza? wieprzka, sir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Z tego co wiem to do Legnicy jedzie się 1h-1h.30min, chyba, że remontują tory :P Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 chyba że akurat nie ma torów, zdarza się Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 A od kiedy nie ma tam torów? :P Możesz też na autostradzie pocisnąć 130km/h :P Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Haha biggrin.gif No to gratuluję podrywu tongue2.gif A dałeś stary numer specjalnie, czy 'tak przypadkiem' wyszło? Niechcący. Z przyzwyczajenia dałem stary. Dopiero co zmieniłem wtedy numer... a taka laska była :/ kurr... idiota xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 laska, nie laska, to głupio wygląda, kiedy po każdym poście o niej wstawiasz coś w rodzaju "kur idiota" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Może się biczuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 niech zrobi o tym demotywator i będzie się cieszył sławą wśród rówieśników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 niech zrobi o tym demotywator i będzie się cieszył sławą wśród rówieśników masz racje... Jaklub, "kur idioto" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi