Dragon Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Mam takie pytanko. W styczniu wybieram się sam do Legnicy nie daleko Wrocławia i mam takie pytanie, czy w moim wieku lepiej jest pojechać tam jakimś cudem trasą kolejową czy wybrać autobusy? A jeśli autobusy to mają nie które takie długie trasy? (tzn. nie aż tak długie, mogę być przesiadki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Autobusem. Bezpieczniej, krócej. Co do tras to nie możesz sprawdzić w internecie na stronie PKS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Zależy, co wolisz. Jeśli będziesz jechać sam i nocą, bierz autobus, bo pociągi... możesz zostać napadnięty, zgwałcony i porzucony w krzakach w okolicy Berlina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 GMClan zawsze wie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 W nocy nie, trasa liczy ok. 250km, na mapach google pisze że będę tam jechał ok. 2 godz i 50 minut. Czyli 3 godziny. A z tymi autobusami to będę musiał sporo wysiadać i wsiadać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Autobus, mają długie trasy. Nie masz starych, że nas się pytasz? W końcu to nie problem z penisem -_- edit: autobusem będziesz jechał ~5h edit: nie bedziesz musial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Tak, ale to jest właśnie wyjazd bez wiedzy rodziców :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 A po pociągu możesz pochodzić/pobiegać itp. E: Pociąg tańszy (raczej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Właśnie nie wiem czy pociąg tańszy, bilet z mojego miasta do Warszawy kosztuje 60 zł w jedną stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Zapytaj na samosi Ew. jedź rowerem. Edit: Załatw sobie miesięczny na autobus i pędź jak wiatr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Bądź hardkorem. 100km/dziennie i dojedziesz szybko. Rowerem :P E: I o ile taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 17 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Pociung jest lepsiejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 w pociągu przynajmniej się załatwisz, a w autobusie dotrzymaj w zime kilkugodzinną jazdę - będziesz mistrzem :psichix: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 17 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 No i jak Ci się zniepodoba towarzystwo w przedziale, to możesz je zmienić (o ile miejsca bez rezerwacji! :ranmus:). W autobusie głupiej się przesiadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 ja tam często jeżdzę do olsztyna/gdańska, jako expert powiem że... wolę windowsa od linuxa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Uciekasz z domu, że bez wiedzy rodziców? >:D Polecam pociąg :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 tak, bez wiedzy rodziców... posiusiałbyś się w majty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ussnimitz Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Ja tam radze pociągiem choć może wyjść trochę drożej, zależy jaka trasa. osobiście polecam pociąg bo ma lepszy klimat, więcej miejsca i można poznać ciekawych ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 hahaha :D ja już poznałem fajnych ludzi... w pociągu: hahahahha xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ussnimitz Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 DobryZiom: mogę to skomentować tylko w ten sposób MALAGA TIKITAKI i KASZTANKI edit: http://www.youtube.com/watch?v=iMsu7DxSfnU jakby ktoś nie zajarzył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 hahaha :D ja już poznałem fajnych ludzi... w pociągu: hahahahha xD DobryZiom, dzięki Tobie gmclan staję się lepszy xDDD :D. A co do tematu, to jednak pociag, ta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ussnimitz Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 wybierz po prostu tańszą opcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 17 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 W sumie jeżeli się ma 13 lat to jednak chyba autobus będzie bezpieczniejszy. Cała reszta przemawia za pociungiem! :ranmus: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Chyba, że wybiera się z grupą 10 dresów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Od jazdy pociągiem mnie plecy bolą, z kolei w małych, prywatnych busach nie ma miejsca na nogi. Dlatego wybieram PKS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Kup sobie helikopter i leć. Poznasz fajnych ludzi jak się rozbijesz i będą Cię ratować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 W autokarze bezpieczniej się śpi. <brak emotki> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 W autokarze bezpieczniej się śpi. <brak emotki> swoją drogą... rok temu poznałem naprawdę fajną dziewczynę, fajniutką. Po godzinie było nawet buzi :P Podałem jej stary numer... idiota... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 swoją drogą... rok temu poznałem naprawdę fajną dziewczynę, fajniutką. Po godzinie było nawet buzi :P Podałem jej stary numer... idiota... Haha :D No to gratuluję podrywu :P A dałeś stary numer specjalnie, czy 'tak przypadkiem' wyszło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 poderwales ja na przyslowiowego wieprza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi