4tk Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Chędożysz, są jeszcze inne?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 tak, używam pc tylko do grania, do niczego innego się nie nadaje, reszta zadań jest przeznaczona na mac'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Ja od reszty zadań mam amigę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 19 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Ja do obliczeń i grania mam zegarek na rękę, ma złote wskazówki więc jest wydajniejszy od zwykłego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Musisz mieć duże lagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi