programista Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Jeżeli kogoś stać to zapraszam do zainteresowania się nowym dziełem Cinesamples. Takiej jakości chyba jeszcze dotychczas nie było, ale co tu duzo mówić- po prostu przesłuchajcie dema. http://cinesamples.com/products/voxos/ EDIT: Siem w nazwie kopsłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Wow imponujące. Sampli pewnie jest niezliczona ilość skoro zajmuje 35GB lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 To niedużo. Dla porównania Hollywood Strings EWQL- ponad 600 GB . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Planujesz kupno? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Zaraz po Kontakcie i EWQLSO :] . Szykuje mi się w najbliższym czasie większy zastrzyk finansowy i mam właśnie zamiar trochę poinwestować w hardware i soft muzyczny. EDIT: znowu literówki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi