Arekadiusz Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 A więc mam pytanko związane z rejestrem. Załóżmy że w lokalizacji HKEY_CURRENT_USER\PROGRAM\DANE mam podklucze pliki1,pliki2,pliki3 itd., a w każdym podkluczu jakieś dane. Jak zrobić aby GM z każdego podklucza (pliki1,pliki2,pliki3 ...) odczytywał wskazane dane? Będę wdzięczny za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 GML omglol=registry_read_string_ext('\PROGRAM\DANE', 'pliki1') ale głowy nie daję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 GML omglol=registry_read_string_ext('\PROGRAM\DANE', 'pliki1') ale głowy nie daję. WHAT??? Przecież to odczyta mi dane z katalogu pliki1. A ja potrzebuje aby odczytało mi dane z kilku folderów nieznając ich ilości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 WHAT??? Przecież to odczyta mi dane z katalogu pliki1. A ja potrzebuje aby odczytało mi dane z kilku folderów nieznając ich ilości. to sobie napisz pętlę btw. nie sprawdzałem, czy to, co dał Makary jest poprawne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 No to nie takie proste. Bo trzeba sprawdzac ilośc folderów i do tego jeszcze przydało by się aby GM sam sprawdzał nazwy tych kluczy(ja nie będę znał ich nazw). Jaklub może coś konkretniej? Jakiś pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi