zelman Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zależy, kto gdzie mieszka. U mnie kranówa jest bardziej mineralna, niż niektóre mineralne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Ja zawsze odlewam zimną wodę z czajnika, później znów wstawiam kranówkę, wkładam torebkę do kubka, gdy woda się ugotuje wlewam ją do owego kubasa, wyciskam łyżeczką torebeczkę, odkładam do specjalnej filiżanki, dosypuje 2 płaskie łyżeczki cukru, dolewam zimnej wody i voila! A program lami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Ja zawsze odlewam zimną wodę z czajnika, później znów wstawiam kranówkę, wkładam torebkę do kubka, gdy woda się ugotuje wlewam ją do owego kubasa, wyciskam łyżeczką torebeczkę, odkładam do specjalnej filiżanki, dosypuje 2 płaskie łyżeczki cukru, dolewam zimnej wody i voila! A program lami. Jak masz się mnie ciągle czepiać to wyjdź, proszę. Nie lubię takiego zachowania wobec mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zależy, kto gdzie mieszka. U mnie kranówa jest bardziej mineralna, niż niektóre mineralne U mnie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi