Axlii Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Cześć znalazłem na necie fajną ikone do gry ale jest zapisana w *.jpg i gm jej nie czyta próbowałem zmieniać rozszerzenie, nic robiłem też różnymi programami do ikon i też nic. Jak tą ikone zapisać żeby gm ją czytał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Odpalić np. w gimpie, zapisz jako i wybrać typ pliku *.ico :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axlii Opublikowano 23 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 A nie da sie jakoś inaczej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Przecież podał ci najprostsze rozwiązanie. Jak nie masz Gimpa to w Paincie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 W paincie chyba nie ma *.ico xD EDIT:http://media-convert.com/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axlii Opublikowano 23 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Okej dzięki Roki zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi