Megatronx Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Jeżeli kogoś interesuje kilka tutków o robieniu grafik ala Rpg makery ( ale można to zastosowac do dowolnej formy ) zapraszam do mojich tutków http://www.rmxp.pl/tutorialeand33-trawa-z-...nd33--t170.html Sory że spamuje, ale tego jest tak dużo że nie mam woli przekopiowac ich tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Fajne tutki, tylko szkoda, że te grafiki są przystosowane do użycia praktycznie tylko w grach z rzutem izometrycznym. Zarzuć też coś dla platwormówek itp :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megatronx Opublikowano 28 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Ja znajde chwile to moze coś dodam. aczkolwiek tą techniką można zrobić wszystko. Tylko inna perspektywa, a od tego jest wyobraźnia... tak sadze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 W sumie masz rację :) Co do tutków, to chciałbym przeczytać kurs na temat tworzenia postaci - zawsze mam tym problem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megatronx Opublikowano 28 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Jest tutek DE o tworzeniu postaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Jest tutek DE o tworzeniu postaci. OMG, łer??? Zapodaj linka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 http://www.rmxp.pl/Rysowanie-sprita-NPC-do...wsza--t526.html ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Dzięki! Może nie tego konkretnie się spodziewałem, ale i tak dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Na tamtym forum wejdź w dział porady i jest jeszcze jeden kurs o rysowaniu spritów, wraz z animowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Na tamtym forum wejdź w dział porady i jest jeszcze jeden kurs o rysowaniu spritów, wraz z animowaniem. Już właśnie się przez to od 15 minut przekopuję... Dałem sie nabrać, bo zobaczyłem temat "Własny CMS" i pomyślałem, że jakiś altruista pokazuje jak zrobić prostego CMSa na strone, a tu rozczarowanie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megatronx Opublikowano 28 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Le weź zarób w ruby cms.... nie jestem programistą ale przerobiłem go na miesiac przed tym tutkiem. swoją drogą RUBY to bardzo wygodny i prosty język programowania :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi