Alternative Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Czy fajki w paczce zaklejonej taśmą tyle o ile, leżące w starej pralce na dworze mogą się sfilcować, przeterminować, zgnić czy nie wiem co? To samo z piwem w puszce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 nie ryzykuj zdrowia dla zaoszczędzenia paru złotych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Czy fajki w paczce zaklejonej taśmą tyle o ile, leżące w starej pralce na dworze mogą się sfilcować, przeterminować, zgnić czy nie wiem co? To samo z piwem w puszce? Lol, masz ######sty schowek. Trzymaj w domu, a jak mama ci zobaczy powiedz że zapomniałęś schować przed nią hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Mhm, słuchaj IamtheLawa, a jak się spyta mama czemu masz taką wypukłą kieszeń, to powiedz że to telefon. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 jaod dwoch lat chodze z wypukla kieszenia bo nosze ze soba maly gadzet, a jeszcze nikt nie pytal nawet co to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 widzisz? trzymaj piwo w kieszeni, nikt sie nie spyta co tam masz, psyś potwierdza skuteczność czyli gwarancja 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 YXE, ale ty masz 21 lat i ciebie się mama raczej nie będzie czepiać o papierosy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 It's just misinterpretation, Law. Use brain, only it can help you now. przedmiot gabarytów fajek, o tym mówię. dla pytających: nie, nie palę, ale jak bym zaczął, zostałbym wydziedziczony, serio :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Ale te papierosay w mojej wiadomości to był przykład, chciałem napisać że ciebie się nie spyta czy to coś wypukłe to papierosy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Czyżbyyyyy Wielkościpudełkapapierosówprzyciskzantenkąwysyłającysygnałdoładunkuwybuchowegowt woichpośladkach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Bo wiadomo... To cygaro,wielkie cygaro :blush: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Na piwie jest przecież data ważności. Na fajkach nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Czyżbyyyyy Wielkościpudełkapapierosówprzyciskzantenkąwysyłającysygnałdoładunkuwybuchowegowt woichpośladkach ? nie sram żarem, jeśli o tym mówisz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Sam nie wiem, co miałem na myśli : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Ja nie wiem, nie palę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 nie sram żarem, jeśli o tym mówisz :) tutaj bym polemizował a faje zgniją jeśli beda lezaly nie zamkniete, lub jak sie wilgoc dostanie (oczywscie przez dluzszy czas i na dworzu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 lub jak sie wilgoc dostanie To raczej oczywiste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 No ja palę, ale nie wiem, bo nigdy nie trzymałem fajek w starej pralce na dworze. Tytoń się nie psuje, ale papieros może ci zamoknąć od wilgoci i nie zapalisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 pff, najwyżej zaciągnie się grzybem, jego problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 No ja palę, ale nie wiem, bo nigdy nie trzymałem fajek w starej pralce na dworze. 9 latek pali papierosy? trolololol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 zaciągnie się grzybem Jak zamokną to na 100% A najlepiej jak znajdzie lepszą kryjówkę do trzymania fajek :I 9 latek pali papierosy? trolololol -.-' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 9 latek pali papierosy? trolololol 99 latek pisze na forum? trolololol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 chłopak znalazł wojenne okazy, a my dywagujemy co z nimi zrobić - zostawić a jak chcica męczy to sobie ulżyć kupując w sklepie nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Patrząc na to, że musi ukrywać przed rodzicami fajki w starej pralce wątpię, żeby ktoś mu sprzedał w sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 taa, pewnie jeszcze przedwojenne, marki Biełomorkanał ZSRR 1943 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Patrząc na to, że musi ukrywać przed rodzicami fajki w starej pralce wątpię, żeby ktoś mu sprzedał w sklepie. Może się posłużyć starszymi kolegami lub pobliskim żulem, tyle że takie kupno podwyższa cene towaru +haracz lub +cena piwa Wiem bo sprawdzałem jak chciałem kupić kajzerkę, ale bałem się że wezmą mnie za taliba z bombą atomową przyczepioną do majtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 to się nazywa akcyza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Wracając do tematu, to pobliski żul w końcu pralkę sprzątnie na złom i nie będzie się musiał grzybem przejmować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 10 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 9 latek pali papierosy? trolololol Nie papierosy, lecz fajki, niczym Herlock Sholmes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Patrząc na to, że musi ukrywać przed rodzicami fajki w starej pralce wątpię, żeby ktoś mu sprzedał w sklepie.80% kiosków sprzeda papierosy, wczesnym rankiem lub późnym wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi