DoNcEr Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Tytuł: ParticleSetting Gatunek: Program Opis: Program umożliwia prostą konfigurację systemu cząsteczek Particle wraz z podglądem. Download: Pobierz Rozmiar pliku: 1,43 MB Autorzy: Programowanie: Ja(damian2208) w tym bonusie (na początku chciałem sobie grę stworzyć ) a więc jeśli chodzi o bonus to dopisze później z czyjego przykładu mam skakanie. Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Czemu to ma służyć skoro jest w .exe? Chyba, że to jest zabawka na 5min. Fajne, ale nie praktyczne i szybko sie nudzi, nie oceniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Możesz sobie zrobić jakiś system cząsteczek w tym programie i po prostu przepisać dane z tego programu do twojej gry i nie musisz wybierać liczb w ciemno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Fajny bonus zrobiłeś :D. Mogła by z tego być fajna platformówka :D. A jak ktoś nie wie o czym gadam to naciśnijcie 'V' a potem myszką na przycisk BONUS :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi