Grela Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 http://nk.pl/grupy/6446 Więc ja jestem adminem, kto chcę dołączyć, proszę bardzo nikogo nie zmuszam. Mam nadzieje, że nie będzie głupich kłótni tak jak to było w przypadku prowadzenia konta przez Tidimela. Jest tam czarna lista itp. więc wiadomo :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wallmart Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Czym chcesz nas zachęcić do wstąpienia? Może daj tam swoje nagie fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Października 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Grupa założona przez musztardzioka? Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Lol nasza klasa. Teraz tam są grupy? Nieźle, niedługo będzie z tego facebook 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Lepszy by był fanpage na fejsie. Do tego powiązany ze stroną tak, że wywalałby najświeższe newsy z GMC na tablicy :< (rss graffiti by było chyba najlepsze w przypadku gmc do zrobienia takiego czegoś :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Października 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Jest fanpage na FB http://www.facebook.com/pages/GM-CLAN/154629397889288 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 " Niebawem w tym miejscu będziesz mógł skorzystać z nowej funkcjonalności - Grup. Grupy pozwolą Ci dzielić się swoimi zainteresowaniami, spotykać nowych, interesujących ludzi i tworzyć dowolne społeczności. Zapraszamy wkrótce!" MULTI KILL ! PS: MARMOT ! Jaki Ty szybki ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Nawet nie wiedziałem :o . Ale przydałoby się jakieś informowanie o nowych newsach z GMC, np. przez RSS Graffiti :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 1 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Grupa założona przez musztardzioka? Dziękuję. Coś Ci się nie podoba? Nie kaze Ci dołączać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 @UP Tak. Niebawem w tym miejscu będziesz mógł skorzystać z nowej funkcjonalności - Grup. Grupy pozwolą Ci dzielić się swoimi zainteresowaniami, spotykać nowych, interesujących ludzi i tworzyć dowolne społeczności. Zapraszamy wkrótce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi