Alternative Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Nie znam się za bardzo na elektronice, myślę że to powinno działać ale chce się upewnić żeby czegoś nie zjarać. A więc czy to jest poprawne, że masa L IN i R IN jest ze sobą złączona jak na tym obrazku?: E: btw. mam jeszcze jedno radio do którego sygnał wchodził kablem [Jack]<-->[Jack] to nie było problemu, teraz to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Zapytaj się tutaj http://www.elektroda.pl/rtvforum/forum286.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 30 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 ok już spytałem, działało, tyle że sam sygnał leciał bezpośrednio do głośników niżeli przez wzmacniacz i cichutko było, plan b to powrót do starego radia ale z nowymi głośnikami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi