Ra3l Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Bunt maszyn (beta) Gra platformowa Poruszasz się bohaterem o imeniu "Dexter" (bohater bajki "laboratorium dextera"), Musisz uciec z swojego laboratorium nad ktorym zapanowaly zbuntowane maszyny/roboty wymyslone i zrobione przez samego dextera. Ruch w prawo - strzalka w prawo Ruch w lewo - strzalka w lewo podskok - strzalka do gory wejscie po drabinie - strzalka do gory strzal - spacja Zycze milej zabawy... Gra jest na silniku z oficjalnej strony game makera... Zapraszam do grania i ocenania :) Jets to moja 1 gra, i 1 raz mam game makera :) P.S. Zapomnialem linku :) hehe Klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 nic nadzwyczajnego. mogłeś pościągać więcej przykładów i najciekawsze myki połączyć ze sobą. byłoby ciekawiej, a tak to tylko przykład ze strony gm'a z podmienioną grafiką i zmienionymi levelami :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 nic nadzwyczajnego. mogłeś pościągać więcej przykładów i najciekawsze myki połączyć ze sobą. byłoby ciekawiej, a tak to tylko przykład ze strony gm'a z podmienioną grafiką i zmienionymi levelami :mellow: To samo ode mnie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 nic nadzwyczajnego. mogłeś pościągać więcej przykładów i najciekawsze myki połączyć ze sobą. byłoby ciekawiej, a tak to tylko przykład ze strony gm'a z podmienioną grafiką i zmienionymi levelami :mellow: wiem ale to dopiero poczatek... :) heeh nastepna bedzie inna i funkcje tezmoje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Właściwie, to tylko zmieniłeś grafikę, a cała reszta została z przykładu. Nawet są takie same dźwięki. Kiepsko. Następnym razem bardziej się postaraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi