TheMarcQ Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 skąd mogę pobrać jdk? Wszędzie widzę tylko updaty wczesniej zainstalowanej wersji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 One się tak tylko nazywają ;s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 25 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 ale właśnie jak to ściągne to szuka wcześniejszej wersji i jak nie ma to wywala error :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoobMan Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Z jakiej strony sciągasz? Jeśli chodzi o javę to preferuję tylko tą od suna.włazisz <<tu>>, klikasz download wybierasz platformę, logujesz się i ci się pobiera instalator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Chciałbym się dołączyć do tematu. Pobrałem JDK i JRE było to w paczce J2SE. I co teraz? W folderze bin nie znalazłem żadnego środowiska programistycznego, są tam chyba tylko applety i kompilatory i jakiś soft debugujący. EDIT: Ok zalazłem polecane środowisko przez Oracle> NETBeans IDE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi