Japanstache Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Potrzebuję darmowego, małego programu do robienia gifów bez znaczka wodnego. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Gimp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 gifat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 To teraz zagadka. Skąd pobrać gifata bez wirusów?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Z internetu albo ode mnie z Up'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 a oto raport po zeskanowaniu gifata z Twojego upa: oraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin T. Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Pobierz Gimpa, a najlepiej 2.0 lub nowszy. Według mnie jest lepszy. Masz tu link z którego pobierałem na swój komputer. Klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Easy Gif Animator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi