kt1117 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Czy da się z game makera wywołać shutdowna? Jak próbowałem normalnie przez execute_shell(ścieżka względna,0) to nic się nie dzieje. I jeszcze czy da się zrestartować kompa z game makera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 W przykładach jest przykład, chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Da się. Albo uruchomić plik .bat, albo jakąś aplikację zamykającą, albo DLLem. Innego sposobu nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Zapewne jakiegoś tandetnego wirusa tworzysz, że ci to potrzebne. W każdym razie otwieraj plik .bat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 po kiego otwierac jakies baty skoro mozna to zrobic komendą execute_shell ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 po kiego otwierac jakies baty skoro mozna to zrobic komendą execute_shell ? Czy da się z game makera wywołać shutdowna? Jak próbowałem normalnie przez execute_shell(ścieżka względna,0) to nic się nie dzieje. I jeszcze czy da się zrestartować kompa z game makera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Jak próbowałem normalnie przez execute_shell(ścieżka względna,0) to nic się nie dzieje. jak sie nie umie to sie nie robi. nie chce mi sie teraz pisac tego kodu i sprawdzac bo za dlugo to potrwa resetowanie kompa https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=21252 szukac sie nie chce kurde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 19 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 próbowałem tym sposobem ale się krzaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Musisz pisać aplikację? Nie możesz użyć po prostu pliku bat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi