Wojo Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Pewnie znacie minecrafta ale już wam się nudzi? Nie macie hajsu na premium ? Nic nie szkodzi odkryłem grę podobną pod niektórymi względami. Gra to Stranded II. Wcielamy się w rozbitka al'a Robinson Crusoe. Robimy Wioskę, pułapki,bronie,narzędzia i wiele innych.Kombinacji na temat robienia narzędzi jest wiele. Gdy z początku rozbijamy się statkiem najlepiej wziąć i rozwalić skrzynie, ponieważ znajdziemy tam jedzenie i picie. Po jakimś czasie kończą nam się zapasy i musimy znaleźć źródło słodkiej wody i upolować zwierzynę.Warto budować namiot lub coś innego, ponieważ nasz bohater obudzi się wyspany i gotowy do pracy. Polecam. Link do gry http://www.strandedonline.de/s2_download.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 To coś ma multi? Bo jeśli nie ma to w grę zagram tylko przez półgodziny a potem znajdzie się w trashu. Edit: Ściągnąłem, zagrałem, po 5 minutach wywaliłem. Gierka kiepska, koślawe obiekty 3d. Minecraft lepszy, chociarzby w wersji darmowej. A, zapomnialem dodac, nie ma multi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 18 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Multi jest tylko trzeba coś z hamachi bo czytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 W grze nie ma nic o multiplayerze. Przynajmniej przeglądając menu i opcje takiego czegoś nie znalazłem. Lepszy minecraft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 18 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 San andreas też nie ma a da się grać przez neta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Jezu, do GTA:SA ściągasz klienta do multiplayera. A o kliencie nie ma żadnej wzmianki na tej twojej badziewnej stronie. Weź wyjdź z takim badziewiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 18 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Przyszedłeś się kłócić ? To jest strona autora a na stronie rockstar nie ma też o sa:MP(chyba). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 To po co nawiązujesz do san andreas, a potem mówisz że nie ma tam nic o samp. Na stronie producenta powinno byc cos o multi skoro ponoć takowe jest A kłócić się nie przyszedłem, tylko przyszedłem podzielić się z tobą opinią na temat tej gry, która zresztą jest do dupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 18 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 No bo SAMP to taki choćby mod i multi do tej gierki do tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 IamTheLaw, ty rozpieszczony bachorze. Poza tym pierwszy Stranded > dwójka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 IamTheLaw, ty rozpieszczony bachorze. Nie rozumiem w jakim celu to pisałeś, no ale gra do dupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 18 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Japanstache nie grałem w pierwszą część ale spróbuję. IamTheLaw skoro ci się nie podoba to po co piszesz to kilkanaście razy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Bo lubię placki i odpisuję na twoje posty kierowane do mnie, chociażby jak w tym przypadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Dobra, gra nie ma w połowie tego co ma MineCraft. Tutaj możesz budować kilka budowli, zbierać surowce i nic poza tym. W MineCraftie możesz budować, zmieniać cały świat, budować rollercoastery itd. itp. kopalnie, zbierać materiały, cratować. Kiedyś jak nie znałem MineCrafta, grałem dużo w Strandeda, ale gra jest już stara i nie aktualizowana. Multiplayer jest, ale nie działający, nawet przez LAN... Tyle.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 A ja to w ogóle wole Worda, ma większe możliwości edycji tekstu, można wstawiać obrazki i nawet eksportować jako html :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 A ja to w ogóle wole Worda, ma większe możliwości edycji tekstu, można wstawiać obrazki i nawet eksportować jako html :/ programy =/= gry żeby było jasne, nie grałem w Stranded II ani zarejestrowanego Minecrafta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Mój kolega gra od dawna i mówi, że ta gra jest boska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi